Röplabda

2024.05.02. 09:12

Fakupa: a Szarvasvadász finiselt legjobban

A Szarvasvadász csapata sikerével fejeződött be Szarvason a Fakupáért kiírt, hat játéknapból álló 2023-2024-es évi városi mixröplabda-bajnokság küzdelemsorozata. A szombati utolsó forduló tíz csapat részvételével, komoly izgalmak közepette zajlott le, mivel az összetett pontverseny győztesére csak a legvégén derült fény.

Bakulya Mihály

A csapatok csoportmérkőzéseket játszottak, mindenki mindenki ellen rendszerben. Ezek után következtek a keresztjátékok, ahol a végletekig kiélezett csatákat vívtak a csapatok. A nap meglepetése az volt, hogy az összetettben első helyen álló Boroltó csapatát a Libalapos kiütötte a döntőbe jutástól. A döntőben az öt fővel játszó Szarvasvadász legyőzte a tavalyi Fakupa győztest, így idén ők lettek a bajnokok.

röplabda, fakupa

A 6. forduló végeredménye: 1. Szarvasvadász (Szerbné Takács Judit, Volford-Bazsó Kitti, dr. Demcsák Dáva, Farkas-Gergely Arnold, Szerb Milán, Volford Tamás), 2. Libalapos, 3. Boroltó, 4. Sendülüdű, 5. Sánc SC Gyomaendrőd, 6. 5-6, 7. Huncut Nokedlik, 8. Istentelen 12.A, 9. Nekoma, 10. VV Retro.

Az összetett pontverseny végeredménye: 1. Szarvasvadász 102 pont (Podani Anikó, Szabó Csenge, Szerbné Takács Judit, Volford-Bazsó Kitti, dr. Demcsák Dáva, Farkas-Gergely Arnold, Maczik Péter, Szerb Milán, Volford Tamás), 2. Boroltó 97, 3. Sendülüdű 64, 4. Libalapos 53, 5. 5-6 38, 6. Istentelen 12.A, 7. VV Retro - Huncut Nokedlik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában