Labdarúgás - Fegyelmi határozatok

2024.05.04. 07:40

A kupadöntő negatív hozadéka

A Békés Vármegyei Ifjúsági Kupa döntőjének hozománya adott némi plusz munkát erre a hétre, az MLSZ területi igazgatósága fegyelmi bizottságának (FEB). A grémium a négy játékost és a győztes fél edzőjét is „elmeszelte”.

Bakulya Mihály

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

A finálé vége a súlytalan játékvezetésnek, valamint a vereséget nehezen tűrő mezőhegyesi fiataloknak köszönhetően kisebb fajta verekedésbe torkollott, ami több piros lapot vont maga után. Ennek a hozománya lett, hogy a „főkakas” szerepét betöltő határvárosi Verasztó Roland 4, míg a klubtársa, Isaszegi Bence 2 soron következő kupamérkőzésre szóló eltiltást kapott. Ennyivel úszta meg a dulakodásban szintén résztvevő gyomaendrődi játékos, Kovács Adrián Attila, valamint az edzője, Karászi László is, akit a kispad használatától tiltottak el, míg a találkozó második félidejében kiállított Gellért Milánnak a soron következő kupatalálkozót kell kihagynia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában