Futsal - NB II. Keleti csoport

2024.04.24. 10:06

Gólzáporos orosházi évbúcsúztató

Gólzáporos szabolcsi fellépéssel zárta az NB II.-es bajnokságot az Orosházi MTK-ULE női futsalcsapata. Pardi László együttese újoncként ötödik helyen végzett a Keleti csoportban, köszönhetően annak a három pontnak is, amelyet az előtte záró rivális ellen szerzett.

Bakulya Mihály

Szabó Tünde ötször volt eredményes, ezzel 30 góllal zárta az évet

Fotó: Bohus Krisztián-archív fotó

Nyírség FC–Orosházi MTK-ULE 2–13 (0–6)

NB II.-es női futsal-mérkőzés. Nyíregyháza, 50 néző. Vezette: Tóth L., Fabu.

Orosháza: Orosz-Tóth – Zvolenszki V., Szlopoczki N., Szabó T., Mekis-Kis. Csere: Mátyus, Szakál, Horváth, Lengyel. Edző: Pardi László.

Gólszerző: Csercsa (22.), Pekk (32.), ill. Zvolenszki (4., 6.), Orosz-Tóth (6.), Szabó T. (15., 19., 22., 26., 29.), Mekis-Kis (17., 37., 39.), Szlopoczki (23.), Győző Tilla (28.).

Az orosházi lányok nyomban nekirontottak a több kulcsemberüket nélkülöző házigazdáknak és a 6. percben már három góllal vezettek. A folytatásban is maradt az egyoldalú játék, és végül a góllövőlista második helyére felkapaszkodó Szabó Tünde vezérletével, fölényes vendégsiker született.

Pardi László: – Az utolsó bajnoki mérkőzésen magabiztosan hoztuk el a három pontot. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az ellenfelünk tartalékosan és létszámban is megfogyatkozva tudott kiállni. Jól kezdtünk, irányítottuk a játékot és a szünetig megnyugtató előnyre tettünk szert. A második félidőt is ebben a szellemben játszottuk, így magabiztos győzelemmel zártuk le az első NB II.-es szezonunkat.

A Keleti csoport végeredménye: 1. Eger SE 27 pont, 2. Salgótarjáni VSE 26, 3. Gyulai Amazonok 25, 4. Nyírség FC 21, 5. Orosházi MTK-ULE 13, 6. Újfehértói SK 10, 7. BTE Felsőzsolca 0.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában