Értékelés

2024.05.04. 13:33

Küldöttgyűlést tartott a Békés Vármegyei Rendőrségi Nyugdíjasok Egyesülete

Küldöttgyűlést tartott a napokban a Békés Vármegyei Rendőrségi Nyugdíjasok Egyesülete Békéscsabán – tájékoztatott Facebook-oldalán a Békés vármegyei rendőrség. Az eseményen elismerések is gazdára találtak.

Papp Gábor

A szervezet elnöke, Rácz Mihály nyugállományú remdőr ezredes összefoglalta az elmúlt év történéseit, majd Antal Károly nyugállományú rendőr ezredes tartott beszámolót. Azt, hogy az idei évre milyen programokat terveznek, Patócs Sándor nyugállományú rendőr alezredes ismertette.

A küldöttgyűlésen számos elismerés is gazdára talált. 
Forrás: Békés vármegyei rendőrség Facebook-oldala

A találkozón részt vett dr. Havasi Zoltán nyugállományú rendőr dandártábornok, a Veterán Rendőrök Országos Szövetségének elnöke, aki elismerésben részesítette Antal Károlyt. A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Vörös Ferenc rendőr dandártábornok az egyesületben végzett kiemelkedő tevékenységükért Szent György emlékplakettet adományozott Kiss Sándor nyugállományú rendőr főtörzszászlósnak és Budai Béla nyugállományú rendőr alezredesnek. Havasi Zoltán és Vörös Ferenc tábornokok, valamint Rácz Mihály egyesületi elnöki is úgy értékelték, hogy a nyugdíjas szervezet és a rendőr-főkapitányság között kiváló az együttműködés.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában