A legtöbb voksot kapták

2024.05.07. 10:28

Közösség Díjban részesült a kondorosi Balance Aerobic Club

Alig három éve működik Kondoroson a Balance Aerobic Club,  de már úgy összeforrt az egyesület és a település neve, hogy az ország legkülönbözőbb versenyein is tudják, honnan érkeztek a “balance-osok”!

Nyemcsok László

A klub és tagjai természetesen szűkebb pátriájukban, Kondoroson is ismertek, elismertek, népszerűek. Ezt bizonyítja, hogy a térség országgyűlési képviselője, Herczeg Tamás alapította Közösség Díj idei szavazásán közel ezer kondorosi voksolt az aerobic klubra.

Közösségi Díj, Aerobic klub, Kondoros
Herczeg Tamás (jobbra) és Ribárszki Péter adta át a Közösség Díjat Tüskés Évának Forrás: Herczeg Tamás/Facebook

Herczeg Tamás kiemelte, a pontosan 984 szavazat új rekord, ugyanis az elismerés négyéves történetében még soha egyetlen szervezet sem kapott ekkora támogatást. A képviselő Ribárszki Péterrel, Kondoros polgármesterével együtt adta át a Közösség Díjjal járó oklevelet, illetve a képviselő adózott jövedelemből felajánlott pénzjutalmat a klub elnökének, Tüskés Évának. Aki el is árulta, mire fordítják majd a 60 ezer forintot: gyermeknapi programot szerveznek a zömében általános iskolás tagoknak.

Herczeg Tamás és Ribárszki Péter gratulált a Balance Aerobic Clubnak a Közösség Díjhoz, és további sikereket, szép eredményeket kívántak a klub valamennyi versenyzőjének.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában