Örök érték

2024.05.04. 17:03

Ismét magasba emelték a gyermekeket Békéscsabán – videóval

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom hetedik alkalommal rendezte meg szombaton Békéscsabán is a Gyereket a magasba! című rendezvényét, mégpedig a Csaba Centerben. A programon sokan vettek részt.

Nyemcsok László

A nagy országos gyerekemelés egy családi buli, minden évben több mint tízezer gyereket emelnek meg szüleik, nevelőik országszerte, pontosan 11 órakor. Több mint 30 féle programmal várja a Három Királyfi Három Királylány Alapítvány a családokat Debrecenben, a Régi Városháza Udvarán.

Fotó: MW-illusztráció

A nagy országos gyerekemelés egy családi buli, minden évben több mint tízezer gyereket emelnek meg szüleik, nevelőik országszerte, pontosan 11 órakor.

– Ezzel fejezzük ki azt, hogy érdemes belevágni a családalapításba, mert a gyermek örök érték és a boldogság forrása – hangsúlyozta Herczegné Számel Annamária, az esemény békéscsabai szervezője. – Több ingyenes, családi szórakoztató programot is szerveztünk a program kapcsán, kézműveskedéstől az ugrálóvárakig, a táncházig.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában