Fejlesztés

2024.04.19. 14:28

Járdafelújítások valósulnak meg Kondoroson

A Magyar Falu Program út, híd, járda építése, felújítása projekt keretében Kondoroson a Széchényi utcában 156, a Bacsó Béla utcában 200, a Deák utcában pedig 128 méter hosszan járdafelújítás valósul meg.

Nyemcsok László

Herczeg Tamás (balra) és Ribárszki Péter beszámolt a tervezett járdafelújítások paramétereiről

Forrás: Herczeg Tamás Facebook-oldala

A projektről pénteken tartott tájékoztatót Ribárszki Péter, Kondoros polgármestere és Herczeg Tamás, a térség országgyűlési képviselője. – Minden infrastrukturális beruházás növeli az életminőséget, a város szerethetőségét – emelte ki Herczeg Tamás. – Ezek a járdafelújítások is és részei azoknak a beruházásoknak, melyekkel komfortosabbá válik a város, élhetőbb lesz a település.

Ribárszki Péter beszámolt a tervezett járdafelújítások paramétereiről. A felújítandó burkolat hossza összesen csaknem 500 méter, 387,3 négyzetméter. A polgármester kitért arra, az önkormányzat 7,7 millió forintos, vissza nem térítendő támogatásban részesült. A munkákkal várhatóan jövő év elejéig végeznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában