Futball

2024.04.24. 07:02

Rendőrök rúgták a bőrt Orosházán

Tizenkét csapat, 120 játékos részvételével rendezett hétfőn Szent György napja alkalmából labdarúgótornát Orosházán a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A mérkőzések színvonalasak voltak, a sportszerű rendezvény jó hangulatban telt.

Licska Balázs

Tizenkét csapat vett részt a tornán

Forrás: Békés vármegyei rendőrség Facebook-oldala

A Békés vármegyei rendőrség Facebook-oldalán azt írták, hogy a legjobb eredménnyel a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata végzett, második lett a Békési Rendőrkapitányság, harmadik pedig az Orosházi Rendőrkapitányság egylete.

A versenybizottság Göblyös Sándor rendőr őrnagyot választotta a torna legjobb játékosának. A legjobb kapusnak járó díjat az Orosházi Rendőrkapitányság hálóőre, Glembóczki András rendőr őrmester érdemelte ki. A gólkirályi címet a nyolc találatot elérő Laukó Viktor rendőr őrmester szerezte meg, aki a Békési Rendőrkapitányság csapatában játszott.

Idén először büntetőrúgó-versenyt is meghirdettek a szervezők, ahol 24-en mérték össze tudásukat. Ezt a megmérettetést Kintner János rendőr őrmester, a Békéscsabai Rendőrkapitányság játékosa nyerte.

Az okleveleket és a serlegeket Vörös Ferenc rendőr dandártábornok, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át a legjobb teljesítményt nyújtó csapatoknak és a különdíjas játékosoknak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában